Lazarides, Steve / Banksy - Banksy Captured [Volume 2] deluxe l

Schrijver:
Titel: Banksy Captured [Volume 2] deluxe limited edition
Taal: Engels
Uitgever: Lazarides Photography
Bijzonderheden: [gelimiteerde en genummerde oplage], [nieuw in folie], 2020, gebonden, in luxe slipcase, 300+ p.
Prijs: € 399,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Banksy is een streetart-artist die in het geheim opereert en op veilingen alle records breekt. Wie kent het meisje met de ballon dat zichzelf vernietigde na te zijn gegund aan de hoogste bieder! Niemand weet wie hij is, maar zijn kunst herken je direct. Steve Lazarides heeft Banksy een tijd mogen volgen tijdens het maken van kunst (in de publieke ruimte). Een aantal foto's die toen zijn gemaakt, zijn samengebracht in "Volume 1". Als vervolg daarop is dit boek, "Volume 2", uitgebracht met meer (nieuw) fotomateriaal. Dit is een helemaal nieuw exemplaar van de gelimiteerde en genummerde editie 2. Dit boek in de roze slipcase betreft een 'deluxe uitvoering'. Er zijn er slechts 5.000 van gemaakt. Omdat het nog geseald is, weet ik niet welk exemplaar dit is. Een collectors-item met een kijkje "achter de schermen" tijdens het maken van kunst door Banksy. Inhoud bevat onder meer: "Girl with Balloon over Piccadilly Circus, The Natural History Museum and Tate Britain installations, Crude Oils and Barely Legal exhibitions".
Verder lezen

OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lazarides, Steve / Banksy - Banksy Captured [Volume 2] deluxe limited edition Lazarides, Steve / Banksy - Banksy Captured [Volume 2] deluxe limited edition Lazarides, Steve / Banksy - Banksy Captured [Volume 2] deluxe limited edition

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij OnlineBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Onlineboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Onlineboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Onlineboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Onlineboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.