Boudewijns, Tom - Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog. Tw

Schrijver:
Titel: Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog. Twaalf dagtochten die u voeren langs de hoogte- en dieptepunten van de Grote Oorlog.
ISBN: 9789080690950
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Ierland, Breda
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2008, 269 blz. Met foto's, kaarten en een index. Zonder bijlage (CD).
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zonder bijlage (CD).

Auteur Tom Boudewijns neemt in dit reisboek de automobilist mee op een twaalftal bijzondere tochten door België en Frankrijk. Iedere tocht wordt in een historisch kader geplaatst, waarin de gebeurtenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog in desbetreffende streek worden verteld. Hierna volgt een uitgebreide routebeschrijving waarin regelmatig wordt verwezen naar overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog. Ook andere bezienswaardigheden en aanvullende toeristische informatie worden zeker niet vergeten.

Alle beschreven tochten zijn door de auteur persoonlijk uitgezet. Ook de genoemde overnachtingsmogelijkheden werden persoonlijk door de auteur bezocht.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boudewijns, Tom - Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog. Twaalf dagtochten die u voeren langs de hoogte- en dieptepunten van de Grote Oorlog.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.