Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Boudewijns, Tom - Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog. Twaalf dagtochten die u voeren langs de hoogte- en dieptepunten van de Grote Oorlog.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Boudewijns, Tom - Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog. Twaalf dagtochten die u voeren langs de hoogte- en dieptepunten van de Grote Oorlog.
Schrijver: Boudewijns, Tom
Titel: Mijn autoreis naar de Eerste Wereldoorlog. Twaalf dagtochten die u voeren langs de hoogte- en dieptepunten van de Grote Oorlog.
ISBN: 9789080690950
Uitgever: Van Ierland, Breda
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2008, 269 blz. Met foto's, kaarten en een index. Zonder bijlage (CD).
Prijs: € 15,00
Meer info Zonder bijlage (CD).

Auteur Tom Boudewijns neemt in dit reisboek de automobilist mee op een twaalftal bijzondere tochten door Belgiƫ en Frankrijk. Iedere tocht wordt in een historisch kader geplaatst, waarin de gebeurtenissen tijdens de Eerste Wereldoorlog in desbetreffende streek worden verteld. Hierna volgt een uitgebreide routebeschrijving waarin regelmatig wordt verwezen naar overblijfselen uit de Eerste Wereldoorlog. Ook andere bezienswaardigheden en aanvullende toeristische informatie worden zeker niet vergeten.

Alle beschreven tochten zijn door de auteur persoonlijk uitgezet. Ook de genoemde overnachtingsmogelijkheden werden persoonlijk door de auteur bezocht.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.