Gijsbers, Gerjon - Scheuren in het canvas.

Schrijver:
Titel: Scheuren in het canvas.
ISBN: 9789491634581
Taal: Nederlands
Uitgever: Fagus
Bijzonderheden: 2017, paperback, 247 pag., Nieuwstaat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
‘Goedemiddag, ik ben Luctor de Lamlendige, gewezen student op zoek naar het grote geluk, maar als dat onvindbaar blijkt, dan ben ik ook bereid genoegen te nemen met een eenvoudige tijdsbesteding voor de dagen in het verschiet. Ik ben gezegend met meerdere talenten, bijvoorbeeld het bij de pakken neerzitten, er met de pet naar gooien en het baren van weinig opzien. Daarnaast beschik ik over diverse kwaliteiten, zoals het niet kunnen ontleden van een zin, redekundig noch taalkundig, en is een uitgebreid scala aan variëteiten me ook niet geheel vreemd. Ik kan zowel kloppen als bonzen, maar begeef mij het liefst in het grijze gebied ertussenin, om dat onontgonnen terrein naar hartenlust te exploreren, te annexeren en te exploiteren. Bij voorkeur doe ik onderzoek naar onderwerpen, eventueel met betrekking tot het verwerken van kennis, gegevens in het algemeen en meer informatie om te herstellen in het bijzonder. Herstellen, herstellen, geef me iets om te herstellen en in een flexibele fractie van een tijdloze seconde is de herstelling voltooid voor een fluitje van een cent. Hoewel ik mij manifesteer als een mens, een verschijning van vlees en bloed, ben ik een fictief figuur, vergelijkbaar met de goedheiligman. Desalniettemin altijd hongerig naar de waarheid. Normaliter eet ik wat de pot schaft, maar levertjes lust ik niet.’
Verder lezen

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

In ieder geval op werkdagen reageer ik vrijwel altijd dezelfde dag. Heeft u geen reactie in uw mailbox ontvangen? Kijk dan even in de map 'SPAM' of 'Ongewenst'.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gijsbers, Gerjon - Scheuren in het canvas. Gijsbers, Gerjon - Scheuren in het canvas.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ProvHof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ProvHof
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en ProvHof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ProvHof vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ProvHof kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.