Psychologie/Psychiatrie # Schoemaker, Casper - Anorexia bestaat

Schrijver:
Titel: Anorexia bestaat niet. Het beeld van anorexia nervosa in de media
ISBN: 9789063050399
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Archipel, 2002.
Bijzonderheden: 207 pagina's, paperback, nieuwstaat.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
We hebben er allemaal van gehoord en we weten er allemaal ook heel veel van: anorexia. Een ziekte die de laatste jaren enorm om zich heen grijpt in alle Westerse landen, maar nu ook in Argentinië en Fiji. Oorzaak van anorexia is het slankheidsideaal dat in de media gepropageerd wordt. Anorexia is een sterrenziekte; vrijwel alle beroemde fotomodellen en actrices van Hollywood lijden eraan.
'Anorexia bestaat niet' helpt ons uit die droom. Het meeste van wat wij menen te weten over anorexia is níet waar. De ziekte anorexia nervosa bestaat wel degelijk; het is een vreselijke aandoening die veel ingrijpender gevolgen heeft dan wij ons realiseren. Maar de ziekte die wij zo goed kennen uit de media, die anorexia bestaat dus niet.
Casper Schoemaker prikt niet alleen de mediahype rond dit gevoelige onderwerp door. Hij beschrijft ook hoe bovenstaand beeld in de media kon ontstaan, en welke gevolgen dat heeft voor de anorexiapatiënten en hun omgeving.
Met een voorwoord van Liesbet Libbers, voormalig bestuurslid Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa.
Verder lezen

De Leidschendammer

particulier

De Leidschendammer uit Leidschendam

Logo De Leidschendammer

Alle boeken bevinden zich in nieuwstaat of in uitstekende staat, tenzij anders vermeld. Boeken worden zorgvuldig verpakt in stevige kartonnen enveloppen of dozen, zodat ze onbeschadigd arriveren bij de besteller.
Let op: boeken van Edition Olms zijn niet in kunstleer gebonden, maar in balacron (een legering van papier en kunststof). Het kan gebeuren dat de voor- en of achterplat in de kneep losscheurt, omdat in deze legering het papier na tientallen jaren is uitgedroogd. Ik geef kopers geen garantie, wel het adres van Edition Olms in Zürich.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Psychologie/Psychiatrie # Schoemaker, Casper - Anorexia bestaat niet. Het beeld van anorexia nervosa in de media Psychologie/Psychiatrie # Schoemaker, Casper - Anorexia bestaat niet. Het beeld van anorexia nervosa in de media

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Leidschendammer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Leidschendammer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Leidschendammer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Leidschendammer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Leidschendammer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.