Boeklamp LED [oplaadbaar]

Schrijver:
Titel: Boeklamp LED [oplaadbaar]
Taal: ------------------
Uitgever: n.v.t.
Bijzonderheden: [NIEUW], led, oplaadbaar, inclusief USB kabeltje
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 38,50
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een LED-lamp die je open kan klappen in verschillende standen. Dichtgeklapt is de lamp uit. Klap je de lamp open, krijg je een warm wit licht. De buitenkant van de lamp is gemaakt van hout. De lamp is nieuw en wordt geleverd met een USB kabeltje (voor het opladen) en zit in het originele doosje. In de foto's twee voorbeelden (met uitvoering in donker/licht hout). Bijzonder geschikt als cadeau.

Ik heb naast de getoonde exemplaren nog wat andere (soortgelijke) boeklampen. Die zijn of wat kleiner of missen bijvoorbeeld het doosje. Die exemplaren (ook in nieuwstaat) zijn wat goedkoper, neem gerust contact op voor meer informatie of bij vragen.
Verder lezen

OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar] - Boeklamp LED [oplaadbaar]

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij OnlineBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Onlineboeken
 • Na uw bestelling ontvangen u en Onlineboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Onlineboeken vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Onlineboeken kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.