Knaapen, Jan - Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en S

Schrijver:
Titel: Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en Spiti
ISBN: 9789025735814
Taal: Nederlands
Uitgever: Dominicus
Bijzonderheden: 2003, paperback, 304pp. In uitstekende staat.
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De verkoper heeft tochten uit het boek gelopen.
Ladakh was jarenlang het goed bewaarde geheim van een kleine groep trekkers en liefhebbers van de Tibetaanse cultuur. Die tijd is voorbij, maar nog steeds is het geen plaats om je pasgekochte wandelschoenen in te lopen. De grote hoogte maakt het lopen relatief zwaar, en op de trektochten zijn er nauwelijks voorzieningen. Wie dat geen bezwaar vindt, zal zeker gefascineerd raken door deze imponerende bergwereld met zijn zachtaardige bevolking.
Ladakh ligt ten noorden van de Himalayaketen, in de Indiase Trans-Himalaya. Trekking in Ladakh beschrijft de mooiste en populairste trektochten in dit gebied, maar ook minder bekende en niet eerder beschreven routes en varianten. Praktische hoofdstukken helpen bij de voorbereiding en organisatie van een trektocht. Het boek geeft achtergrondinformatie over de natuur, de geologie en de fascinerende cultuur van dit `Klein Tibet´.
Jan Knaapen (1958) is freelance journalist, reisfotograaf en reisorganisator. Met een vriend richtte hij een reisorganisatie op voor actieve natuurreizen. Dat bracht hem in 1988 voor het eerst in Ladakh. Sindsdien is hij gefascineerd door de Himalaya, waar hij vrijwel jaarlijks wel eens te vinden is.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Knaapen, Jan - Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en Spiti Knaapen, Jan - Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en Spiti Knaapen, Jan - Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en Spiti

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.