Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel lezen.muziek.


 

Knaapen, Jan - Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en Spiti

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Knaapen, Jan - Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en Spiti
Schrijver: Knaapen, Jan
Titel: Trekking in Ladakh / Zanskar, Nubra, Rupshu en Spiti
ISBN: 9789025735814
Uitgever: Dominicus
Bijzonderheid: 2003, paperback, 304pp. In uitstekende staat.
Prijs: € 7,00
€ 4,00
Meer info De verkoper heeft tochten uit het boek gelopen.
Ladakh was jarenlang het goed bewaarde geheim van een kleine groep trekkers en liefhebbers van de Tibetaanse cultuur. Die tijd is voorbij, maar nog steeds is het geen plaats om je pasgekochte wandelschoenen in te lopen. De grote hoogte maakt het lopen relatief zwaar, en op de trektochten zijn er nauwelijks voorzieningen. Wie dat geen bezwaar vindt, zal zeker gefascineerd raken door deze imponerende bergwereld met zijn zachtaardige bevolking.
Ladakh ligt ten noorden van de Himalayaketen, in de Indiase Trans-Himalaya. Trekking in Ladakh beschrijft de mooiste en populairste trektochten in dit gebied, maar ook minder bekende en niet eerder beschreven routes en varianten. Praktische hoofdstukken helpen bij de voorbereiding en organisatie van een trektocht. Het boek geeft achtergrondinformatie over de natuur, de geologie en de fascinerende cultuur van dit `Klein Tibet´.
Jan Knaapen (1958) is freelance journalist, reisfotograaf en reisorganisator. Met een vriend richtte hij een reisorganisatie op voor actieve natuurreizen. Dat bracht hem in 1988 voor het eerst in Ladakh. Sindsdien is hij gefascineerd door de Himalaya, waar hij vrijwel jaarlijks wel eens te vinden is.
Boek bekijken

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.