Elizabeth A.H. Cleland - Pieter Coecke van Aelst. Schilder, tek

Schrijver:
Titel: Pieter Coecke van Aelst. Schilder, tekenaar en tapijtontwerper in de noordelijke renaissance.
Uitgever: , mercaterfonds - fondsmercator, 2014
Bijzonderheden: Hardcover met stofomslag, Afmetingen: 30 x 24,5 cm Pagina's: 400. ALS nieuw !! ISBN 9789462300545.
Prijs: € 85,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Pieter Coecke (1502?1550) genoot in het Europa van de renaissance grote faam en werkte voor de rijkste en belangrijkste opdrachtgevers van zijn tijd, onder wie keizer Karel V, Frans I van Frankrijk, Hendrik VIII van Engeland en Cosimo de?Medici. Hoewel hij vooral bekendheid geniet om zijn prachtige wandtapijten, die deze luxueuze en monumentale textielkunst tot ongekende hoogten brachten, was hij ook een volleerd meester in andere kunstvormen. De productie van zijn atelier omvatte werken gaande van altaarstukken tot ontwerpen voor glas-in-loodramen. Deze rijk geillustreerde publicatie ? de eerste monografie die aan Pieter Coecke is gewijd ? stelt de kunstenaar voor aan het hedendaagse publiek en geeft hem opnieuw de plaats die hij verdient onder de grote kunstenaars uit de 16e eeuw. Schitterende reproducties van zowel zijn fraaiste bewaarde tekeningen en paneelschilderijen als van twintig prachtige renaissancewandtapijten die naar zijn ontwerpen werden gemaakt, worden aangevuld met teksten van dertig vooraanstaande wetenschappers die de wereld en de kunst van Coecke verkennen.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elizabeth A.H. Cleland - Pieter Coecke van Aelst. Schilder, tekenaar en tapijtontwerper in de noordelijke renaissance.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.