Gerbrand Rustenburg Arnold Steenbeek - Salesmanagement

Schrijver:
Titel: Salesmanagement
ISBN: 9789001807962
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff Uitgevers 4e druk 2012 9789001807962
Bijzonderheden: geb. hardcover 575pp. als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Met een economie die enorm in beweging is, is het vak salesmanagement zeer dynamisch en vraagt het om adequate vaardigheden van de salesmanagers van vandaag en morgen. De nieuwe, geactualiseerde editie van Salesmanagement bundelt de belangrijkste onderwerpen van deze tijd en koppelt ze aan elkaar vanuit de optiek van de salesmanager. De methode is grondig herzien en is door deze aanpak afgestemd op actuele ontwikkelingen. Eveneens blikken de auteurs vooruit naar de toekomst.
Het belangrijkste doel van deze methode is gelijk gebleven: het stapsgewijs leren schrijven van een integraal strategisch en operationeel verkoopplan. In dit verkoopplan wordt de gehele sales horizon met alle onderwerpen van een verkoopafdeling beschreven. Ook wordt duidelijk gemaakt dat leiderschap, planning en de wijze van uitvoeren van verkoopactiviteiten grote invloed hebben op het uiteindelijke verkoopresultaat.

De belangrijkste veranderingen zijn de actualisatie van de theorie en toevoeging van nieuwe onderwerpen. Hierbij valt te denken aan servicemanagement, cyclisch verkopen, overheidsaanbestedingen, de integrale marketing-sales funnel, project-en evenementenmanagement, social media, empathy map, customer lifetime value, leiderschap in sales, sales training. De nieuwe editie heeft voorts een veel sterkere internationale uitstraling gekregen, met name door de keuze van de vele internationale cases.

De Engelstalige editie van dit boek, Sales Management, verschijnt eveneens in 2012.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerbrand Rustenburg Arnold Steenbeek - Salesmanagement

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.