Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel hasselman.


 

Gerbrand Rustenburg Arnold Steenbeek - Salesmanagement

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Gerbrand Rustenburg Arnold Steenbeek - Salesmanagement
Schrijver: Gerbrand Rustenburg Arnold Steenbeek
Titel: Salesmanagement
ISBN: 9789001807962
Uitgever: Noordhoff Uitgevers 4e druk 2012 9789001807962
Bijzonderheid: geb. hardcover 575pp. als nieuw
Prijs: € 10,80
€ 3,65
Meer info Met een economie die enorm in beweging is, is het vak salesmanagement zeer dynamisch en vraagt het om adequate vaardigheden van de salesmanagers van vandaag en morgen. De nieuwe, geactualiseerde editie van Salesmanagement bundelt de belangrijkste onderwerpen van deze tijd en koppelt ze aan elkaar vanuit de optiek van de salesmanager. De methode is grondig herzien en is door deze aanpak afgestemd op actuele ontwikkelingen. Eveneens blikken de auteurs vooruit naar de toekomst.
Het belangrijkste doel van deze methode is gelijk gebleven: het stapsgewijs leren schrijven van een integraal strategisch en operationeel verkoopplan. In dit verkoopplan wordt de gehele sales horizon met alle onderwerpen van een verkoopafdeling beschreven. Ook wordt duidelijk gemaakt dat leiderschap, planning en de wijze van uitvoeren van verkoopactiviteiten grote invloed hebben op het uiteindelijke verkoopresultaat.

De belangrijkste veranderingen zijn de actualisatie van de theorie en toevoeging van nieuwe onderwerpen. Hierbij valt te denken aan servicemanagement, cyclisch verkopen, overheidsaanbestedingen, de integrale marketing-sales funnel, project-en evenementenmanagement, social media, empathy map, customer lifetime value, leiderschap in sales, sales training. De nieuwe editie heeft voorts een veel sterkere internationale uitstraling gekregen, met name door de keuze van de vele internationale cases.

De Engelstalige editie van dit boek, Sales Management, verschijnt eveneens in 2012.
Boek bekijken

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.