Bear, G. - Meesters van Mars

Schrijver:
Titel: Meesters van Mars
ISBN: 9789029047807
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2e druk 1995, paperback. 462 pag. Boek is in perfecte staat!
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
U maakt kennis met Casseia Majumdar, die het leven op Mars bij voorkeur met enige afstandelijkheid beziet. In die houding komt echter snel verandering als zij bij een daad van uitgesproken rebellie betrokken raakt en wordt opgepakt. Indirect vormt deze gebeurtenis de aanleiding tot een project dat niemand voor mogelijk had gehouden, bedacht en uitgevoerd om te ontsnappen aan de dreigende macht van de gestroomlijnde supermaatschappij van de Aarde. Want van die kant wordt genadeloos druk uitgeoefend op de Meesters van Mars, verenigd in zogeheten MV's, de familiecombines die het beheer voeren over de nederzettingen op de Rode Planeet.

Maar er is nog iemand voor wie de onbezonnen daden uit zijn jeugd van grote invloed zijn op de rest van zijn bestaan. Casseia's ex minnaar, Charles Franklin, een briljant natuurkundige die zo opgaat in zijn onderzoek naar het wezen van tijd en ruimte, dat hij zelfs bereid is zich te koppelen aan de meest geavanceerde intelligentie in het zonnestelsel.

Als de levenslijnen van Casseia Majumdar en Charles Franklin elkaar opnieuw kruisen, ontstaat er een kortsluiting waarvan de uitkomst leidt tot een dramatische ontwikkeling in de betrekkingen tussen de Aarde en Mars. Dan komt Mars in beweging... letterlijk!
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bear, G. - Meesters van Mars

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.