Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

Bear, G. - Meesters van Mars

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bear, G. - Meesters van Mars
Schrijver: Bear, G.
Titel: Meesters van Mars
ISBN: 9789029047807
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2e druk 1995, paperback. 462 pag. Boek is in perfecte staat!
Prijs: € 6,95
€ 4,00
Meer info U maakt kennis met Casseia Majumdar, die het leven op Mars bij voorkeur met enige afstandelijkheid beziet. In die houding komt echter snel verandering als zij bij een daad van uitgesproken rebellie betrokken raakt en wordt opgepakt. Indirect vormt deze gebeurtenis de aanleiding tot een project dat niemand voor mogelijk had gehouden, bedacht en uitgevoerd om te ontsnappen aan de dreigende macht van de gestroomlijnde supermaatschappij van de Aarde. Want van die kant wordt genadeloos druk uitgeoefend op de Meesters van Mars, verenigd in zogeheten MV's, de familiecombines die het beheer voeren over de nederzettingen op de Rode Planeet.

Maar er is nog iemand voor wie de onbezonnen daden uit zijn jeugd van grote invloed zijn op de rest van zijn bestaan. Casseia's ex minnaar, Charles Franklin, een briljant natuurkundige die zo opgaat in zijn onderzoek naar het wezen van tijd en ruimte, dat hij zelfs bereid is zich te koppelen aan de meest geavanceerde intelligentie in het zonnestelsel.

Als de levenslijnen van Casseia Majumdar en Charles Franklin elkaar opnieuw kruisen, ontstaat er een kortsluiting waarvan de uitkomst leidt tot een dramatische ontwikkeling in de betrekkingen tussen de Aarde en Mars. Dan komt Mars in beweging... letterlijk!
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.