Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited

Schrijver:
Titel: Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered
ISBN: 9780834805507
Taal: Engels
Uitgever: ArtMedia Art Publishing / Weatherhill, Padua (Italië)
Bijzonderheden: [ZEER EXCLUSIEF], gelimiteerd + genummerd, 2003, gebonden, 544 p.
Prijs: € 3 850,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een museaal kunstboek waarvan slechts 1.000 exemplaren zijn gemaakt. Dit exemplaar draagt nummer 217. Het boek is al geruime tijd uitverkocht en wordt niet tot zelden te koop aangeboden. Het massieve werk weegt meer dan 30 kilo en is in een uitstekende conditie. De eigenaar heeft het aangeschaft maar nimmer "open gehad"/gebruikt. Tijdens een verhuizing is de boekenstandaard vermoedelijk in het ongerede geraakt en zijn wat oppervlakkige gebruiksspoortjes ontstaan. Denk hierbij aan wat kleine plekjes op de luxe lederen kaft. Daarnaast is aan de onderzijde van het boekblok (hoek rechts onderin) een donkere veeg te zien; die zit aan de buitenzijde en is niet van invloed op de inhoud. Het luxe papier is van een zware kwaliteit en crème van kleur. Langs de uiterste paginarand een hele lichte verkleuring, maar die mag geen naam hebben.

Bij het boek zit ook nog de originele verkoopbrochure. Daarin wordt het boek beschreven en zit één van de in het boek opgenomen kunstwerken "op ware grootte" van het boek zelf. Het boek meet zo'n 70 x 50 cm (dicht) en 100 x 70 cm (opengeslagen). Een prachtige eyecatcher en tegelijk "mini-museum" voor in het interieur. De oorspronkelijke prijs was ongeveer € 5.000,00. De verkoopprijs nu houdt rekening met de gebruiksspoortjes en het ontbreken van de boekenstandaard.

Vanwege de afmetingen en het gewicht wordt dit boek persoonlijk bezorgd. Na het plaatsen van een bestelling wordt contact opgenomen (per email) voor het maken van een afspraak. Binnen Nederland worden hiervoor geen (extra) kosten berekend.

Tot slot omschrijft de uitgever het boek als volgt:
Het massieve meesterwerk is te groot voor een boekenplank en te zwaar om zomaar op te tillen. In dit boek zijn 265 meesterwerken uit de 19e en 20e eeuw opgenomen, verdeeld over 544 pagina's. Wereldberoemde kunstenaars (en hun kunstwerken) zijn vertegenwoordigd, waarbij te denken valt aan: Blake, Botero, Chagall, Dali, Goya, Gaugin, Haring, Hiroshige, Hockney, Magritte, Manet, Monet, Picasso, Turner, Van Gogh en Warhol. Kunststromingen van de romantiek tot en met het modernisme en alles daar tussenin. Het boek is bedoeld voor kunstliefhebbers die een eigen kunstgalerie in huis willen hebben.
Verder lezen

OnlineBoeken uit Groenlo

particulier

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Aanwezige bijbehorende items, zoals een slipcase, draagkoffer of verzenddoos worden (altijd) separaat benoemd. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered Peruzzo, Alberto - Modern Art [Revolution and Painting] limited + numbered

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij OnlineBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met OnlineBoeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en OnlineBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van OnlineBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • OnlineBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.