Bervoets, Fred - Fred Bervoets II

Schrijver:
Titel: Fred Bervoets II
ISBN: 9789491376726
Uitgever: Uitgeverij Kannibaal
Bijzonderheden: 2013, 128pp, Gebonden, Nieuw
Prijs: € 44,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de taferelen die ik schilder, speel ik zelf een hoofdrol. Ik kan beter mezelf gestalte geven in mijn werken dan een imaginaire persoon. Daarom lijken het allemaal zelfportretten, en die kunnen heel ver gedeformeerd zijn. - Fred Bervoets

De Antwerpse kunstenaar Fred Bervoets (1942) kan terugblikken op een carrière van ruim een halve eeuw. Aanvankelijk gold hij vooral als een volbloed schilder, maar in de jaren tachtig verbaasde hij vriend en vijand met indrukwekkende etsen die een picturale benadering koppelden aan grafisch meesterschap.

Dit boek biedt een overzicht van Bervoets’ oeuvre van de laatste jaren. Zowel de monumentale als de kleinere, intieme werken kregen er een plaats. Samen vormen ze een caleidoscopisch zelfportret van een kunstenaar die al sinds jaar en dag een unieke positie bekleedt in de kunstwereld.

Met tekstbijdragen door Paul Huvenne, Johan Pas en Katharina Van Cauteren.

Kunsthistoricus Paul Huvenne is directeur van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en docent beeldende kunst aan de Antwerpse universiteit.
Johan Pas is kunsthistoricus, docent aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, tentoonstellingsmaker en auteur van boeken over hedendaagse kunst.
Katharina Van Cauteren is als kunsthistorica en tentoonstellingsmaakster zowel verbonden aan het Antwerpse Koninklijk Museum voor Schone Kunsten als aan de KU Leuven.
Verder lezen

Van GoghHuis uit Zundert

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bervoets, Fred - Fred Bervoets II

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Van GoghHuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Van GoghHuis
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vincent van GoghHuis
  Kamer van Koophandel nummer: 20114262
  NL813077904B01
  vangoghhuis.com
 • Na uw bestelling ontvangen u en Van GoghHuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Van GoghHuis vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Van GoghHuis kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.