Edward van Voolen - Joodse Kunst en Cultuur

Schrijver:
Titel: Joodse Kunst en Cultuur
ISBN: 9789057304538
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheden: 2006, Gebonden goede staat Joodse Kunst en Cultuur. Chagall is inmiddels als joodse kunstenaar bekend, maar wat is er joods aan het werk van bijvoorbeeld Modigliani, Pissarro, Soutine of Anish Kapoor? Welk joods verhaal gaat er schuil achter de schil
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Joodse Kunst en Cultuur. Chagall is inmiddels als joodse kunstenaar bekend, maar wat is er joods aan het werk van bijvoorbeeld Modigliani, Pissarro, Soutine of Anish Kapoor? Welk joods verhaal gaat er schuil achter de schilderijen van Barnett Newman of de beelden van Richard Serra? Dit rijk geïllustreerde boek belicht de rol van joden in de beeldende kunst gedurende de afgelopen tweeduizend jaar. Een beeldverhaal over hoe het 'volk van het boek' kunst is gaan maken voor religieuze en later ook voor wereldlijke doeleinden. Elk kunstwerk vertelt een fascinerend verhaal over een van de oudste culturen ter wereld. Het geeft een verfrissend en vaak humoristisch inzicht in de veelzijdige en levendige wereld van het jodendom. Sinds de vroegste tijden hebben joden afbeeldingen gemaakt - van mensen en religie, mystici en geleerden, het dagelijkse leven en de eigen geschiedenis - ondanks de wijdverbreide opvatting dat bijbelse voorschriften dat verbieden.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edward van Voolen - Joodse Kunst en Cultuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.