boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Edward van Voolen - Joodse Kunst en Cultuur

Schrijver:
Titel: Joodse Kunst en Cultuur
ISBN: 9789057304538
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheden: 2006, Gebonden goede staat Joodse Kunst en Cultuur. Chagall is inmiddels als joodse kunstenaar bekend, maar wat is er joods aan het werk van bijvoorbeeld Modigliani, Pissarro, Soutine of Anish Kapoor? Welk joods verhaal gaat er schuil achter de schil
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Joodse Kunst en Cultuur. Chagall is inmiddels als joodse kunstenaar bekend, maar wat is er joods aan het werk van bijvoorbeeld Modigliani, Pissarro, Soutine of Anish Kapoor? Welk joods verhaal gaat er schuil achter de schilderijen van Barnett Newman of de beelden van Richard Serra? Dit rijk geïllustreerde boek belicht de rol van joden in de beeldende kunst gedurende de afgelopen tweeduizend jaar. Een beeldverhaal over hoe het 'volk van het boek' kunst is gaan maken voor religieuze en later ook voor wereldlijke doeleinden. Elk kunstwerk vertelt een fascinerend verhaal over een van de oudste culturen ter wereld. Het geeft een verfrissend en vaak humoristisch inzicht in de veelzijdige en levendige wereld van het jodendom. Sinds de vroegste tijden hebben joden afbeeldingen gemaakt - van mensen en religie, mystici en geleerden, het dagelijkse leven en de eigen geschiedenis - ondanks de wijdverbreide opvatting dat bijbelse voorschriften dat verbieden.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edward van Voolen - Joodse Kunst en Cultuur