Bond, Terance James - Birds [The Paintings of Terance James Bon

Schrijver:
Titel: Birds [The Paintings of Terance James Bond] signed + limited
Taal: Engels
Uitgever: Lutterworth Press, Cambridge (Verenigd Koninkrijk)
Bijzonderheden: [EXCLUSIEF], gesigneerd en genummerd, 1988, gebonden, 90 p.
Prijs: € 389,00
Verzendkosten: € 6,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit exemplaar van de luxe uitvoering van het grootformaat boek is door de kunstenaar zelf gesigneerd en genummerd. Dit is nummer 8 van (slechts) 200 stuks. Het boek is in een uitstekende en onberispelijke conditie. Er is -behalve door de kunstenaar- niet in geschreven en er zitten geen vouwen in het papier. De kaft is van bruinleder met een goudkleurige opdruk. In het boek zijn vele afbeeldingen van schilderijen (watercolour paintings) opgenomen van meerdere soorten vogels, zoals: roodborstje, merel, vinken, mezen, mussen, spechten, uilen, valken, ijsvogels en zwaluwen. Prachtige werken waarvan enkele detailopnamen zijn toegevoegd aan de foto's. Een zelden te koop aangeboden boek, dat in dit geval in zeer kleine oplage is genummerd en gesigneerd.
Verder lezen

OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bond, Terance James - Birds [The Paintings of Terance James Bond] signed + limited Bond, Terance James - Birds [The Paintings of Terance James Bond] signed + limited Bond, Terance James - Birds [The Paintings of Terance James Bond] signed + limited Bond, Terance James - Birds [The Paintings of Terance James Bond] signed + limited Bond, Terance James - Birds [The Paintings of Terance James Bond] signed + limited

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met OnlineBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en OnlineBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van OnlineBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • OnlineBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.