Graeme Simsion - Het Rosie Project

Schrijver:
Titel: Het Rosie Project
ISBN: 9789021015729
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Bijzonderheden: Paperback, 22e druk, 2013, 336pag, als nieuw
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina's tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.

Don weet wat Asperger is, maar herkent zichzelf er niet in. Hij is zich door zijn analyserend vermogen wel bewust van wat bij hem anders gaat dan bij anderen. ‘Zintuigelijke overbelasting.’ ‘Dat soort subtiliteiten ontgaan mij.’ ‘Ik maakte een kleine sociale blunder.’ Hij observeert veel en leert uit boeken om te weten hoe je je hoort te gedragen. Hij oordeelt niet, maar is toch vaak onopzettelijk onbeleefd. Dan noemt hij bijvoorbeeld iemand dik. Hij heeft wel een paar vrienden. Zo is Don bevriend met Gene die op dezelfde universiteit werkt en met diens vrouw Claudia die klinisch psycholoog is. Regelmatig vraagt Don hen om advies over sociale situaties. Ook op het vlak van daten.

Met behulp van een lange vragenlijst hoopt Don zijn perfecte echtgenoot te vinden. Dan komt de mooie en chaotische Rosie Jarman in zijn leven, verre vn perfect, die totaal niet voldoet aan de eisen van Don voor een echtgenoot, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader - een zoektocht waar Don haar misschien bij zou kunnen helpen.

Afmetingen: 21 x 13,5 x 2,9 cm\
Gewicht: 414 gram
Verder lezen

De HobbyBoekenkast uit Ermelo

particulier

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graeme Simsion - Het Rosie Project

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De HobbyBoekenkast

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De HobbyBoekenkast
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De HobbyBoekenkast een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De HobbyBoekenkast vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De HobbyBoekenkast kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.