Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier.

Schrijver:
Titel: De IJssel levende rivier.
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders Uitgevers i.s.m. Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme.
Bijzonderheden: 2007, 1e druk, 160 pagina's, soft cover, afmeting: 24 x 17 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De IJssel is een van mooiste rivieren in Nederland. Het water, de uiterwaarden, de natuurgebieden, de steden en dorpen. Gek genoeg wordt de IJssel door het publiek nog te weinig als zodanig (h)erkend. Samen met het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) wil Waanders Uitgevers door middel van deze uitgave daar verandering in brengen.
De IJssel - levende rivier bevat een unieke verzameling wetenswaardigheden, verhalen en feiten over de IJssel. Een greep uit de onderwerpen in dit boek: de loop van de rivier met de dijken en de stuwen; de Hanze; de IJssellinie; de veerpontjes en de bruggen; de IJsselhoeven; Simon Carmiggelt in De Steeg; Henk van Ulsen bij Zalk; de balgstuw bij Ramspol; het ooievaarsstation bij Gorssel.
Lezenswaardige en boeiende teksten worden uitermate rijk en afwisselend geïllustreerd in een speelse vormgeving. Een groot deel van de foto’s is speciaal voor dit boek gemaakt
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier. Groenewold, Marion en Laning, Dick. - De IJssel levende rivier.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Toetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Toetje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Toetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Toetje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Toetje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.