MacCune, M. - Afrikaanse dromen / bevat: De blanke Masai . Spor

Schrijver:
Titel: Afrikaanse dromen / bevat: De blanke Masai . Sporen van Emma
ISBN: 9789069745428
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheden: 2003, paperback. 701 pag. Boek is in perfecte staat.
Prijs: € 4,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De magie van de uitgestrekte Afrikaanse landschappen spreekt tot ieders verbeelding. Slechts weinigen durven het echter aan om er daadwerkelijk te gaan wonen. In Afrikaanse dromen zijn twee bestsellers samengebracht over westerse vrouwen die wel naar Afrika vertrokken, op zoek naar een leven dat radicaal verschilde van hun leven in Europa.

De Zwitserse Corinne Hofmann ontmoet tijdens een vakantie in Kenia de man van haar dromen: de Masai krijger Lketinga. Terug in eigen land kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Ze besluit haar vertrouwde leventje op te geven en terug te keren naar Kenia om daar samen met Lketinga een ongewisse toekomst tegemoet te gaan. In De blanke masai vertelt zij haar ongelooflijke verhaal.

In Sporen van Emma beschrijft Maggie McCune hoe ze haar dochter Ermma, getrouwd met een charismatische warlord van het Sudan people's Liberation Army, in Soedan begraaft en op zoek gaat naar Emma's drijfveren. Het resultaat is een hartveroverende ontdekkingsreis, waarbij Maggie Emma's brieven en dagboeken over haar leven in Soedan verweeft met haar eigen levensverhaal.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MacCune, M. - Afrikaanse dromen / bevat: De blanke Masai . Sporen van Emma

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.