Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lorem ipsum.


 

MacCune, M. - Afrikaanse dromen / bevat: De blanke Masai . Sporen van Emma

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: MacCune, M. - Afrikaanse dromen / bevat: De blanke Masai . Sporen van Emma
Schrijver: MacCune, M.
Titel: Afrikaanse dromen / bevat: De blanke Masai . Sporen van Emma
ISBN: 9789069745428
Uitgever: Boekerij
Bijzonderheid: 2003, paperback. 701 pag. Boek is in perfecte staat.
Prijs: € 4,40
€ 4,00
Meer info De magie van de uitgestrekte Afrikaanse landschappen spreekt tot ieders verbeelding. Slechts weinigen durven het echter aan om er daadwerkelijk te gaan wonen. In Afrikaanse dromen zijn twee bestsellers samengebracht over westerse vrouwen die wel naar Afrika vertrokken, op zoek naar een leven dat radicaal verschilde van hun leven in Europa.

De Zwitserse Corinne Hofmann ontmoet tijdens een vakantie in Kenia de man van haar dromen: de Masai krijger Lketinga. Terug in eigen land kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Ze besluit haar vertrouwde leventje op te geven en terug te keren naar Kenia om daar samen met Lketinga een ongewisse toekomst tegemoet te gaan. In De blanke masai vertelt zij haar ongelooflijke verhaal.

In Sporen van Emma beschrijft Maggie McCune hoe ze haar dochter Ermma, getrouwd met een charismatische warlord van het Sudan people's Liberation Army, in Soedan begraaft en op zoek gaat naar Emma's drijfveren. Het resultaat is een hartveroverende ontdekkingsreis, waarbij Maggie Emma's brieven en dagboeken over haar leven in Soedan verweeft met haar eigen levensverhaal.
Boek bekijken

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

U ontvangt z.s.m. bericht van uw bestelling, normaal gesproken binnen 12 uur.
Let op: uit ervaring blijkt dat ons antwoord via Boekwinkeltjes in uw spam-box terecht kan komen. Lijkt het erop dat u geen antwoord krijgt? Kijk daar dan even.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.