Anton Quintana idee Jan Keja Translarted from the Dutch Paul Melto

Schrijver:
Titel: Synopsis Rembrandt's Life and Work Television series in eight parts
Taal: Nederlands
Uitgever: nooit uitgegeven ? nooit uitgevoerd?
Bijzonderheden: softcover in kunststof ringband met transparante voorkant, geen pp-nummering, 8 parts met 8 afb in kleur + losse brief
Prijs: € 275,90
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Sinopsis met plan voor het maken van een tv-serie over Rembrandt. Vooral over zijn gewone dagelijks leven (workeday life)
Eventueel gemaakt met internationale cast en financien. De ontvanger van deze sinopsis met brief (briefhoofd is weggeknipt) is niet bekend.
Uniek boekwerk?
Hij was de tweelingbroer van André Kuyten (1937-1978). Hun vader verliet al vroeg het gezin; Quintana is de naam van hun Spaanse moeder, die overleed toen de tweeling tien jaar oud was. Ze kwamen toen in een Amsterdams weeshuis terecht. Vanaf zijn zeventiende begon Quintana door Europa te trekken. In Spanje werd hij als landloper opgepakt en in de gevangenis gezet, waar hij begon met het schrijven.

In de jaren '60 schreef hij voor het jeugdblad "Pep", vaak met illustraties van Hans G. Kresse.

Tussen 1969 en 1971 verschenen van hem vier thrillers met als hoofdpersoon de ex-gangster Rufus: Het kille ontwaken, De verre vriend, De overlevende en De rattenjacht. Het kille ontwaken werd in 1975 als Rufus verfilmd onder regie van Samuel Meyering met in de hoofdrol Rijk de Gooyer.

Anton Quintana schreef naast boeken en verhalen, die vaak een horror- of sciencefictionsfeer ademen, ook scenario's voor jeugdseries op de Nederlandse televisie (Duel in de diepte; De Kris Pusaka) en voor hoorspelen op de Nederlandse radio, zoals De overdracht van de Najade en Moordbrigade Stockholm[1]. Hij heeft ook een aantal vertalingen gemaakt (onder meer van sciencefictionverhalen van Harlan Ellison) en bewerkingen van verhalen van Guy de Maupassant.

Quintana schreef ook verschillende jeugdboeken. De bavianenkoning won in 1983 een Gouden Griffel, en Het boek van Bod Pa won in 1996 een Gouden Uil en de Woutertje Pieterse Prijs.

Quintana overleed in oktober 2017 op 80-jarige leeftijd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anton Quintana  idee Jan Keja    Translarted from the Dutch Paul Melton - Synopsis  Rembrandt's Life and Work   Television series in eight parts Anton Quintana  idee Jan Keja    Translarted from the Dutch Paul Melton - Synopsis  Rembrandt's Life and Work   Television series in eight parts Anton Quintana  idee Jan Keja    Translarted from the Dutch Paul Melton - Synopsis  Rembrandt's Life and Work   Television series in eight parts Anton Quintana  idee Jan Keja    Translarted from the Dutch Paul Melton - Synopsis  Rembrandt's Life and Work   Television series in eight parts Anton Quintana  idee Jan Keja    Translarted from the Dutch Paul Melton - Synopsis  Rembrandt's Life and Work   Television series in eight parts Anton Quintana  idee Jan Keja    Translarted from the Dutch Paul Melton - Synopsis  Rembrandt's Life and Work   Television series in eight parts

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.