Shelden, Michael Phd - England, the 1960s, and the triumph of t

Schrijver:
Titel: England, the 1960s, and the triumph of the Beatles : Course guidebook
Taal: Engels
Uitgever: The Teaching Company - Serie The Great Courses -
Bijzonderheden: 2020, 120 p. - Keurig boekje -
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe veroorzaakten vier jonge mannen uit een vergane oude zeehaven in Noord-Engeland zo'n epische muzikale en culturele revolutie? Waarom kon het verhaal van de Beatles zich pas in zo'n beladen decennium hebben afgespeeld? Wat valt er nog te zeggen over deze Britse band dat nog niet eerder is gezegd?

Vragen als deze vormen het kloppend hart van deze 12 lessen die een frisse kijk bieden op hoe deze gevierde band een van de meest meeslepende stemmen tegen de status-quo werd. Professor Shelden neemt je dieper mee in een eenvoudig muziekonderzoek en gaat in op het culturele achtergrondverhaal van hoe de Beatles opkwamen als een wereldwijd fenomeen. Gebruikmakend van de voordelen van recente wetenschap en interviews met sleutelfiguren, reconstrueert hij een ongelooflijke periode in de sonische en sociale geschiedenis voor zowel toegewijde Beatlemaniacs als nieuwe luisteraars.

Deze lezingen geven evenveel gewicht aan de vroege jaren van de Beatles als aan het hoogtepunt van hun carrière en de uiteindelijke ontbinding, en nodigen je uit voor een wervelend avontuur dat de evolutie onthult van een band als geen ander - van schoolkinderen tot muzikanten tot popfenomeen tot filmsterren tot kunstenaars die onvermijdelijk in verschillende richtingen worden getrokken. Ze bieden ook eye-opening culturele inzichten in enkele van de grootste hits van de band, waaronder "Yesterday", "Back in the USSR" en "Do You Want to Know a Secret?"

Een eclectische mix van culturele geschiedenis, biografie en muziekgeschiedenis, deze serie is je kans om te ontdekken hoe de Beatles een van de meest overtuigende stemmen tegen de status-quo werden.

Bij het boekje ontbreekt de dvd. Wel is er link naar bij het boek behorende afspeellijst op Spotify.
Verder lezen

Nogmeerboeken uit Zutphen

particulier

Logo Nogmeerboeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shelden, Michael Phd - England, the 1960s, and the triumph of the Beatles : Course guidebook

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Nogmeerboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Nogmeerboeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nogmeerboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nogmeerboeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Nogmeerboeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.