Bender Karen E. - A Town of Empty Rooms, a novel.

Schrijver:
Titel: A Town of Empty Rooms, a novel.
Taal: Engels
Uitgever: Counter Point Washington DC
Bijzonderheden: 2013 gebonden met omslag, prima conditie en binding, eerste druk. 291 pp.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)

Traddles uit Amstelveen

zakelijk

Logo Traddles

Traddles is een Antiquariaat wat alleen Engelse boeken verkoopt. Wij hebben een mooie verzameling, Literatuur, Geschiedenis, Biografieën opgebouwd. Omdat wij een grote voorraad hebben, kopen wij nog maar weinig boeken in, maar heeft u een grote hoeveelheid Engelse boeken die u weg wilt doen, wij kunnen voor u bemiddelen bij Collega’s. Zelf zijn wij nog wel geïnteresseerd in Literatuur uit de UK en USA uit de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw en Biografieën. Mail ons. Loop onze verzameling eens door. De conditie van onze boeken is goed, beschadigingen enz. staan vermeld. De verzendkosten komen nog bij de boekenprijs, maar staan vaak vermeld. Woont u buiten Nederland of België, neem dan contact met ons op voor de verzendkosten naar uw land.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bender Karen E. - A Town of Empty Rooms, a novel.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Traddles

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Traddles
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Antiquariaat Traddles
  Kamer van Koophandel nummer: 75564416
  NL001250647B33
  https://traddles.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Traddles een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Traddles vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Traddles kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.