Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Traddles.


 

Bender Karen E. - A Town of Empty Rooms, a novel.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bender Karen E. - A Town of Empty Rooms, a novel.
Schrijver: Bender Karen E.
Titel: A Town of Empty Rooms, a novel.
ISBN:
Uitgever: Counter Point Washington DC
Bijzonderheid: 2013 gebonden met omslag, prima conditie en binding, eerste druk. 291 pp.
Prijs: € 8,00
€ 4,15
Boek bekijken

Traddles uit Amstelveen

zakelijk

Logo Traddles

De Naam Traddles komt uit een boek van Charles Dickens. (the adventures of David Copperfield). Wij zijn een jaar of 15 terug gestart met het verkopen van onze, in jaren opgebouwde verzameling, Engelse boeken. Een Winkel hebben wij niet.
Traddles is een Antiquariaat wat alleen Engelse boeken verkoopt. Wij hebben, Literatuur, Geschiedenis, Biografieën, Thrillers en wat Poëzie. De meeste boeken staan op deze Boekwinkeltjes site. Geschiedenis en non-fictie vindt u ook op de Antiqbook site. Ondanks dat wij een grote voorraad hebben kopen wij wel nog boeken in, wij zijn geïnteresseerd in Literatuur uit de UK en USA uit de jaren 60, 70 en 80 van de vorige eeuw en Biografieën. Mail ons als u deze boeken wilt verkopen. Heeft u een grote hoeveelheid Engelse boeken die u weg wilt doen, wij kunnen ook voor u bemiddelen bij Collega’s, Verzamelaars of u doorverwijzen.
Traddles: Literatuur, Biografieën, beetje Poëzie en Geschiedenis. De conditie van onze boeken is zoveel mogelijk vermeld. De verzendkosten komen nog bij de boekenprijs, maar staan vaak vermeld. Woont u buiten Nederland of België, neem dan contact met ons op voor de verzendkosten naar uw land. Buiten de Europese Unie leveren wij niet.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.