Prins, Marcel & Steenhuis, Peter Henk - Andere Achterhuizen

Schrijver:
Titel: Andere Achterhuizen
Taal: Nederlands
Uitgever: Athenaeum - Polak & Van Gennep Amsterdam
Bijzonderheden: 2010, paperback, géén leesvouwen, slechts éénmaal gelezen, in goede staat, 280 blz.
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Formaat: 21,5x13,5x2,2 cm. Spreken we over de onderduik dan denken we aan Anne Frank. Maar wat weten we van de vele duizenden andere Joden die in de Tweede Wereldoorlog in ons land onderdoken? Velen van hen werden alsnog opgepakt, gedeporteerd en meestal vermoord in de concentratiekampen.
Dit boek bevat de verhalen van vijftien mensen die het wel overleefden, mannen en vrouwen die horen tot de laatste getuigen. Het zijn hún verhalen, die nu nog verteld kunnen worden, en vaak vertellen zij ze voor het eerst. Ze zijn opgetekend door Marcel Prins en Peter Henk Steenhuis.

De onderduikgeschiedenissen zijn zo indringend en zo divers dat ze stuk voor stuk een documentaire waard zijn. Daarom is er ook een website waarop een groot aantal herinneringen uitgewerkt zijn tot korte animaties. Boek en website vormen één geheel. Lees dit boek en kijk op www.andereachterhuizen.nl.

Peter Henk Steenhuis is filosofieredacteur bij 'Trouw' en publicist. Momenteel werkt hij aan een filosofisch drieluik over het kijken naar kunst, het lezen van poëzie en het luisteren naar muziek. Marcel Prins is cameraman en filmmaker. In 2005 maakte hij de film 'Het misdrijf van Abraham Prins', die genomineerd werd voor het Gouden Beeld, de prijs voor de beste televisiedocumentaire van dat jaar.
Verder lezen

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Prins, Marcel & Steenhuis, Peter Henk - Andere Achterhuizen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenetalage

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenetalage
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenetalage een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenetalage vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenetalage kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.