Diana de Raaf - Tuinieren in je hoofd - werkboek op weg naar ge

Schrijver:
Titel: Tuinieren in je hoofd - werkboek op weg naar geluk
ISBN: 9789082778403
Taal: Nederlands
Uitgever: Diana de Raaf
Bijzonderheden: Met CD
Prijs: € 25,58
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Gelukkig zijn

Willen wij niet allemaal gewoon gelukkig zijn? Waarom doen we dan zoveel dingen die ons juist ongelukkig maken? En hoe zou het zijn als we de vrijheid hebben om op dingen te reageren zoals we werkelijk willen? Bijvoorbeeld in plaats van te schreeuwen, niet te reageren? Of in plaats van ons vol te pompen met verdovende middelen, zoals pillen, alcohol te ervaren wat er is?
Om dit alles te bereiken is het belangrijk om opdrachten en oefeningen te doen. Opdrachten en oefeningen die leiden naar een gezond zelfvertrouwen en naar weloverwogen reacties op zaken waar we anders volautomatisch op zouden reageren. Reacties die we het liefst ook weer zo snel mogelijk willen vergeten en waar we nooit meer aan willen denken. Bijvoorbeeld omdat we ons er voor schamen. Je schamen, maakt je ongelukkig. Trots zijn op jezelf voelt goed.
We hoeven alleen maar te oefenen. We kunnen net zo lang oefenen, tot we helemaal reageren op onze gevoelens en gedachten zoals goed voor ons is. Dit leidt naar meer gezond zelfvertrouwen en dit is ons grootste goed en leidt absoluut naar een gelukkiger leven.

Opdrachten en oefeningen

In dit boekje worden opdrachten en oefeningen aangedragen. Het is goed om deze te proberen. Dit kan allemaal in een eigen tempo en mag later ook weer veranderen tot het doen van andere opdrachten en oefeningen. Ik ben ook nog lang niet uitgeschreven.

Maar hoe nu te beginnen?
Verder lezen

Counsellingpraktijk

particulier

Counsellingpraktijk uit Woerden

Logo Counsellingpraktijk

De beide boeken 'Tuinieren in je hoofd' zijn ontstaan, omdat ik zélf steeds in situaties belandde waar ik niet effectief op reageerde. Ik reageerde automatisch. Door een extra module 'crisiscounseling' te volgen, begreep ik waarom. Daarop bedacht ik het 'Tuintjesidee' en dit heeft al mijn relaties verbeterd, mijn gevoel van gezond zelfvertrouwen vergroot. Hierdoor kon ik eindelijk genieten van alle dingen in het leven. Nu ben ik wel gelukkig.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diana de Raaf - Tuinieren in je hoofd - werkboek op weg naar geluk Diana de Raaf - Tuinieren in je hoofd - werkboek op weg naar geluk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Counsellingpraktijk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Counsellingpraktijk
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Counsellingpraktijk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Counsellingpraktijk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Counsellingpraktijk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.