Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Counsellingpraktijk.


 

Diana de Raaf - Tuinieren in je hoofd - werkboek op weg naar geluk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Diana de Raaf - Tuinieren in je hoofd - werkboek op weg naar geluk
Schrijver: Diana de Raaf
Titel: Tuinieren in je hoofd - werkboek op weg naar geluk
ISBN: 9789082778403
Uitgever: Diana de Raaf
Bijzonderheid: Met CD
Prijs: € 25,58
€ 3,85
Meer info Gelukkig zijn

Willen wij niet allemaal gewoon gelukkig zijn? Waarom doen we dan zoveel dingen die ons juist ongelukkig maken? En hoe zou het zijn als we de vrijheid hebben om op dingen te reageren zoals we werkelijk willen? Bijvoorbeeld in plaats van te schreeuwen, niet te reageren? Of in plaats van ons vol te pompen met verdovende middelen, zoals pillen, alcohol te ervaren wat er is?
Om dit alles te bereiken is het belangrijk om opdrachten en oefeningen te doen. Opdrachten en oefeningen die leiden naar een gezond zelfvertrouwen en naar weloverwogen reacties op zaken waar we anders volautomatisch op zouden reageren. Reacties die we het liefst ook weer zo snel mogelijk willen vergeten en waar we nooit meer aan willen denken. Bijvoorbeeld omdat we ons er voor schamen. Je schamen, maakt je ongelukkig. Trots zijn op jezelf voelt goed.
We hoeven alleen maar te oefenen. We kunnen net zo lang oefenen, tot we helemaal reageren op onze gevoelens en gedachten zoals goed voor ons is. Dit leidt naar meer gezond zelfvertrouwen en dit is ons grootste goed en leidt absoluut naar een gelukkiger leven.

Opdrachten en oefeningen

In dit boekje worden opdrachten en oefeningen aangedragen. Het is goed om deze te proberen. Dit kan allemaal in een eigen tempo en mag later ook weer veranderen tot het doen van andere opdrachten en oefeningen. Ik ben ook nog lang niet uitgeschreven.

Maar hoe nu te beginnen?
Boek bekijken

Counsellingpraktijk

particulier

Counsellingpraktijk uit Woerden

Logo Counsellingpraktijk

De beide boeken 'Tuinieren in je hoofd' zijn ontstaan, omdat ik zélf steeds in situaties belandde waar ik niet effectief op reageerde. Ik reageerde automatisch. Door een extra module 'crisiscounseling' te volgen, begreep ik waarom. Daarop bedacht ik het 'Tuintjesidee' en dit heeft al mijn relaties verbeterd, mijn gevoel van gezond zelfvertrouwen vergroot. Hierdoor kon ik eindelijk genieten van alle dingen in het leven. Nu ben ik wel gelukkig.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.