Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep

Schrijver:
Titel: Daan en Sietze helpen de verzetsgroep
ISBN: 9789016153764
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vuurbaak
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, zie foto's
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De verzetsgroep, waarvoor Daan en Sietze allerlei werk hebben gedaan, is door de Duitsers overvallen. De twee vrienden zagen het gebeuren en zijn op het nippertje ontsnapt (dit is verteld in Daan en Sietze helpen de verzetsgroep). Nu zijn ze ondergedoken op de boerderij van Vader der Ploeg. Beekman, de leider van de groep, ligt echter zwaar gewond in het ziekenhuis en wordt streng bewaakt door de vijand. De Gestapo is van plan hem te martelen om hem zo geheimen te ontwringen. Maar zover komt het gelukkig niet.

Daan en Sietze zien Beekman terug en vinden later met hem een schuilplaats in de noordwesthoek van Overijssel. Daar maken ze kennis met de Joodse familie Coehn, die bij dezelfde boer onderdak heeft gevonden. Verder komen ze in contact met Thijs de stroper en met de jachtopziener Bart Graafland, met wie ze spannende gebeurtenissen beleven. Ook in deze omgeving dreigt voortdurend het gevaar van razzia's.

Hoewel het steeds duidelijker wordt dat de Duitsers de oorlog zullen verliezen, gaat het leven in een groot deel van Nederland nog erg moeilijk worden. 'Op Dolle Dinsdag' lijkt het dat de oorlog al voorbij is, maar kort daarna loopt de slag om Arnhem op een grote teleurstelling uit. De bezette gebieden krijgen het nog zwaarder te verduren...
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep Piet Prins - Daan en Sietze helpen de verzetsgroep

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.