Bas van Stokkum - Beledigd in Amsterdam. Verbaal geweld tussen

Schrijver:
Titel: Beledigd in Amsterdam. Verbaal geweld tussen politie en publiek.
ISBN: 9789013024395
Taal: Nederlands
Uitgever: Politie Amsterdam-Amstelland
Bijzonderheden: 2005, 159 pp., softcover/paperbacj
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
In 1997 is het Streetwise-beleid in Amsterdam gelanceerd. Daarmee heeft de politie de bestrijding van overlast en asociaal gedrag hoog op de agenda gezet. Politieagenten moeten burgers voortaan consequent bekeuren voor relatief kleine overtredingen zoals wildplassn en fietsen in voetgangersgebieden.Ook het beledigen van politieambtenaren wordt strigent aangepakt.
Burgers reagern vaak geïrriteerd, vooral als de overtreding in hun ogen 'futiel' is. Bekeuringsituaties lopen dan ook regelmatig uit de hand en hebben ingrijpend optreden tot gevolg: aanhouden en geboeid afvoeren. In deze studie gaat veel aandacht uit naar de motieven en redenen voor verbaal geweld. Tegelijkertijd worden aanknopingspunten geboden om de legimiteiten van het politieoptreden te vergroten. Hoe burgers fatsoenlijk aanspreken? Hoe voorkomen dat 'triviale zaken'escaleren?
Verder lezen

CANON SOCIAAL WERK

zakelijk

CANON SOCIAAL WERK uit Amsterdam

Logo CANON SOCIAAL WERK

De Canon sociaal werk is het digitale wikipendium voor de geschiedenis van de sociale sector, in de meest brede betekenis van het woord. Auteurs en medewerkers van de website www.canonsociaalwerk.eu bieden in dit antiquariaat boeken voor een vriendenprijs aan. Met de opbrengst kan deze CANON-website zich verder ontwikkelen.
Bestellingen die verzonden moeten worden naar onze zuiderburen krijgen het tarief in rekening voor verzending vanuit Nederland naar België.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bas van Stokkum - Beledigd in Amsterdam. Verbaal geweld tussen politie en publiek.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij CANON SOCIAAL WERK

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met CANON SOCIAAL WERK
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vereniging Canon sociaal werk
  Kamer van Koophandel nummer: 53983483
  NL851102244B01
  http://www.canonsociaalwerk.eu
 • Na uw bestelling ontvangen u en CANON SOCIAAL WERK een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van CANON SOCIAAL WERK vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • CANON SOCIAAL WERK kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.