Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

BAUERNFEIND, J.C. and P.A. LACHANCE (eds). - Nutrient additions

Schrijver:
Titel: Nutrient additions to food. nutritional, technological and regulatory aspects.
ISBN: 091767829X
Uitgever: Trumbull, Food & Nutrition Press, Food & Nutrition Press, 1991..
Bijzonderheden: 23 cm. original cloth. (xviii),622 pp. ills, tables. references. index. -(libr labels, library stamp, otherwise (very) good). ISBN: 091767829X
Prijs: € 30,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

BAUERNFEIND, J.C. and P.A. LACHANCE (eds). - Nutrient additions to food. nutritional, technological and regulatory aspects.