Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kerssemakers.
BAUERNFEIND, J.C. and P.A. LACHANCE (eds). - Nutrient additions to food. nutritional, technological and regulatory aspects.
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | BAUERNFEIND, J.C. and P.A. LACHANCE (eds). |
Titel: | Nutrient additions to food. nutritional, technological and regulatory aspects. |
ISBN: | 091767829X |
Uitgever: | Trumbull, Food & Nutrition Press, Food & Nutrition Press, 1991.. |
Bijzonderheid: | 23 cm. original cloth. (xviii),622 pp. ills, tables. references. index. -(libr labels, library stamp, otherwise (very) good). ISBN: 091767829X |
Prijs: |
€ 30,00
€ 6,25
|
Boek bekijken |
Verzendkosten tot 3 kg: DPD/DHL Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.