Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

CARLIN, J.T. - Isolation and identification of the volatile fla

Schrijver:
Titel: Isolation and identification of the volatile flavor compounds from french fried potatos.
Uitgever: Ann Arbor, UMI Dissertation Services, UMI Dissertation Services, 1990..
Bijzonderheden: 21 cm. paperback. xx,436 pp. diagrams, tables. bibliography. -doctoral dissertation 1983. -(libr label, library stamps, some signs of use, covers slightly soiled, letterpiece taped to front cover, otherwise good).
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 6,25 (binnen Nederland)

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

CARLIN, J.T. - Isolation and identification of the volatile flavor compounds from french fried potatos.