Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
CARLIN, J.T. - Isolation and identification of the volatile fla
Schrijver: | CARLIN, J.T. |
---|---|
Titel: | Isolation and identification of the volatile flavor compounds from french fried potatos. |
Uitgever: | Ann Arbor, UMI Dissertation Services, UMI Dissertation Services, 1990.. |
Bijzonderheden: | 21 cm. paperback. xx,436 pp. diagrams, tables. bibliography. -doctoral dissertation 1983. -(libr label, library stamps, some signs of use, covers slightly soiled, letterpiece taped to front cover, otherwise good). |
Prijs: | € 14,00 |
Verzendkosten: | € 6,25 (binnen Nederland) |
Verzendkosten tot 3 kg: DPD Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.