Neefjes, Jan ; Roy van Beek ; Otto Brinkkemper e.a. - Cultuurhi

Schrijver:
Titel: Cultuurhistorische atlas van de Vecht. Biografie van Nederlands grootste kleine rivier.
ISBN: 9789040078309
Taal: Nederlands
Uitgever: WBooks, Zwolle / Provincie Overijssel / Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Bijzonderheden: Gebonden, 2011, 336 blz. Met foto's, tekeningen, kaarten en de bijlage (een uitvouwbare kaart). Pakketpóst.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over de Overijsselse Vecht (dus niet de Utrechtse Vecht).

Een belangrijk deel gaat over de geschiedenis van het Vechtdal. Vervolgens wordt ingegaan op historische kenmerken in het huidige landschap. Vele archeologische vondsten passeren de revue. De opzet gaat middels thematische teksten. Veel en fraai kaartmateriaal, foto's, tekeningen en schema's (alle in kleur) zorgen voor een prettig lees- en kijkboek. Vele afbeeldingen zijn groot van formaat. Regelmatig komen bewoners/gebruikers van het gebied aan het woord; zij vertellen iets over hun vondsten in het gebied of hun betrokkenheid. Al met al een boeiend boek voor eenieder die betrokken is bij het (ontstaan van) het Nederlandse landschap en het Vechtdal in het bijzonder. Geschreven door een groot aantal deskundigen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Neefjes, Jan ; Roy van Beek ; Otto Brinkkemper e.a. - Cultuurhistorische atlas van de Vecht. Biografie van Nederlands grootste kleine rivier.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.