Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Neefjes, Jan ; Roy van Beek ; Otto Brinkkemper e.a. - Cultuurhistorische atlas van de Vecht. Biografie van Nederlands grootste kleine rivier.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Neefjes, Jan ; Roy van Beek ; Otto Brinkkemper e.a. - Cultuurhistorische atlas van de Vecht. Biografie van Nederlands grootste kleine rivier.
Schrijver: Neefjes, Jan ; Roy van Beek ; Otto Brinkkemper e.a.
Titel: Cultuurhistorische atlas van de Vecht. Biografie van Nederlands grootste kleine rivier.
ISBN: 9789040078309
Uitgever: WBooks, Zwolle / Provincie Overijssel / Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Bijzonderheid: Gebonden, 2011, 336 blz. Met foto's, tekeningen, kaarten en de bijlage (een uitvouwbare kaart). Pakketpóst.
Prijs: € 75,00
Meer info Over de Overijsselse Vecht (dus niet de Utrechtse Vecht).

Een belangrijk deel gaat over de geschiedenis van het Vechtdal. Vervolgens wordt ingegaan op historische kenmerken in het huidige landschap. Vele archeologische vondsten passeren de revue. De opzet gaat middels thematische teksten. Veel en fraai kaartmateriaal, foto's, tekeningen en schema's (alle in kleur) zorgen voor een prettig lees- en kijkboek. Vele afbeeldingen zijn groot van formaat. Regelmatig komen bewoners/gebruikers van het gebied aan het woord; zij vertellen iets over hun vondsten in het gebied of hun betrokkenheid. Al met al een boeiend boek voor eenieder die betrokken is bij het (ontstaan van) het Nederlandse landschap en het Vechtdal in het bijzonder. Geschreven door een groot aantal deskundigen.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.