Tison, Annette & Taylor, Taulus - Barbapapa en de kleuren (rede

Schrijver:
Titel: Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam)
ISBN: 9789025743550
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer
Bijzonderheden: 2008, 32pp, Gebonden, h22xb27cm. Prima exemplaar,
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie kent de Barbapapa’s niet? De kleurige figuurtjes startten hun carrière op tv. Ze gaan al decennia lang mee en zijn nog altijd zeer populair bij kleuters. De zeven kinderen van Barbapapa en Barbamama willen dit keer Michiel en Annabel een handje toesteken bij het verven van de schutting. Wit vinden de Barba’s maar saai. Elk van hen koopt een portie verf van zijn persoonlijke lievelingskleur, dus zijn eigen tint. Annabel vult het palet aan met een likje bruin. Algauw staat de hele schutting vol kleurige afbeeldingen. De Barba-kindertjes vinden het schilderen zo leuk dat ze de hele stad opvrolijken met hun kwasten. Dat vindt echter niet iedereen even leuk. Nadat een regenbui alles weer heeft schoongespoeld, beperken ze zich in de tweede ronde wijselijk tot hun eigen omheining. Die krijgt nu een fraaie regenboog-look. Dit vrolijke Barbapapa-boek daagt de kleuters niet alleen uit om de namen van de kleuren te oefenen; in veel kleine vingertjes zal het wellicht beginnen jeuken om ook zelf met verf aan de slag te gaan.
Heel klein scheurtje van 0,5 cm in laatste blz.
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tison, Annette & Taylor, Taulus - Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam) Tison, Annette & Taylor, Taulus - Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam) Tison, Annette & Taylor, Taulus - Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam) Tison, Annette & Taylor, Taulus - Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.