Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BaalderBoek.


 

Tison, Annette & Taylor, Taulus - Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tison, Annette & Taylor, Taulus - Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam)
Schrijver: Tison, Annette & Taylor, Taulus
Titel: Barbapapa en de kleuren (redelijk zeldzaam)
ISBN: 9789025743550
Uitgever: Gottmer
Bijzonderheid: 2008, 32pp, Gebonden, h22xb27cm. Prima exemplaar,
Prijs: € 12,80
€ 4,25
Meer info Wie kent de Barbapapa’s niet? De kleurige figuurtjes startten hun carrière op tv. Ze gaan al decennia lang mee en zijn nog altijd zeer populair bij kleuters. De zeven kinderen van Barbapapa en Barbamama willen dit keer Michiel en Annabel een handje toesteken bij het verven van de schutting. Wit vinden de Barba’s maar saai. Elk van hen koopt een portie verf van zijn persoonlijke lievelingskleur, dus zijn eigen tint. Annabel vult het palet aan met een likje bruin. Algauw staat de hele schutting vol kleurige afbeeldingen. De Barba-kindertjes vinden het schilderen zo leuk dat ze de hele stad opvrolijken met hun kwasten. Dat vindt echter niet iedereen even leuk. Nadat een regenbui alles weer heeft schoongespoeld, beperken ze zich in de tweede ronde wijselijk tot hun eigen omheining. Die krijgt nu een fraaie regenboog-look. Dit vrolijke Barbapapa-boek daagt de kleuters niet alleen uit om de namen van de kleuren te oefenen; in veel kleine vingertjes zal het wellicht beginnen jeuken om ook zelf met verf aan de slag te gaan.
Heel klein scheurtje van 0,5 cm in laatste blz.
Boek bekijken

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.