Diana de Raaf - Tuinieren in je hoofd hoofd - op weg naar gezon

Schrijver:
Titel: Tuinieren in je hoofd hoofd - op weg naar gezond zelfvertrouwen
ISBN: 9789492010001
Taal: Nederlands
Uitgever: Diana de Raaf
Bijzonderheden: Er is ook een werkboek. Tuinieren in je hoofd werkboek - op weg naar geluk
Beschikbaar: 98 exemplaren
Prijs: € 27,59
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Omschrijving

op weg naar een gezond zelfvertrouwen
Waarom kunnen we het niet laten om anderen te helpen? Waarom is het zo moeilijk om grenzen te stellen? Waarom lukt het ons maar niet om op te komen voor onze eigen behoeften en verlangens? En waarom mopperen we zo vaak op elkaar?
Bepaalde situaties ervaren we als zo bedreigend dat ons instinctieve brein de regie overneemt en we terugvallen op de automatische reacties die we in onze jeugd hebben aangeleerd.
Wat we nodig hebben is een gereedschap dat ons helpt beter met die instinctieve reactie om te gaan. Iets eenvoudigs dat ons helpt om, ook wanneer we niet helemaal helder meer kunnen denken, snel en vlot te zien hoe we het beste kunnen reageren. Dit boek laat aan de hand van heldere voorbeelden zien hoe je voor je eigen tuintje kunt zorgen.

Bijbehorend werkboek

Als vervolg op het eerder verschenen boek ‘Tuinieren in je hoofd: op weg naar een gezond zelfvertrouwen’ (2014) heeft de schrijfster nu een werkboek met een cd op de markt gebracht. In het nauwelijks vijftig pagina’s tellende boekje wordt enerzijds aandacht besteed aan de basis van het tuinieren. Een leuke tuin veronderstelt actief tuinieren. Hierin wordt het belang toegelicht van doelen stellen, het effect van denken op ons gevoelsleven en het belang van (gezonde) zelf-liefde. Oefening baart kunst en daarom wordt er anderzijds in het tweede deel gefocust op zelfzorg. Deze wordt nog nader onderverdeeld in financiële, lichamelijke geestelijke en spirituele aspecten. De bijgeleverde cd licht het werkboek toe aan de hand van talrijke voorbeelden. Voor een breed publiek geschikt.
Recensent: Drs. L. Leclercq
Verder lezen

Counsellingpraktijk

particulier

Counsellingpraktijk uit Woerden

Logo Counsellingpraktijk

De beide boeken 'Tuinieren in je hoofd' zijn ontstaan, omdat ik zélf steeds in situaties belandde waar ik niet effectief op reageerde. Ik reageerde automatisch. Door een extra module 'crisiscounseling' te volgen, begreep ik waarom. Daarop bedacht ik het 'Tuintjesidee' en dit heeft al mijn relaties verbeterd, mijn gevoel van gezond zelfvertrouwen vergroot. Hierdoor kon ik eindelijk genieten van alle dingen in het leven. Nu ben ik wel gelukkig.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diana de Raaf - Tuinieren in je hoofd hoofd - op weg naar gezond zelfvertrouwen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Counsellingpraktijk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Counsellingpraktijk
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Counsellingpraktijk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Counsellingpraktijk vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Counsellingpraktijk kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.