Nijboer, Gerard en Kees Kooman - Loop ! Hét standaardwerk voor

Schrijver:
Titel: Loop ! Hét standaardwerk voor beginnende en gevorderde lopers.
ISBN: 9789043910118
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Sport, Baarn
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2007, 223 blz. Met foto's, een index en de bijlage (DVD). Vouwtjes.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteurs willen zoveel mogelijk mensen bekeren tot verstandig bewegen en gezonde voeding om fysieke, psychische, medische en psychotherapeutische redenen. Ze doen dat met overtuigingskracht, vakkennis en belezenheid. Veel lopers trainen in te hoge hartslagzones en beseffen niet dat rustig trainen lonend is. Het advies is: train geregeld 5 x 6 minuten in alle zones: maximale hartslag minimaal resp. 50/40/30/20/10. Nuttig zijn ook het ABC voor beginners, een programma voor 12 weken, voor een halve en voor een hele marathon. Met hoofdstukken over schoenen, honden en andere gevaren, alternatieve trainingsvormen, voeding en drank.

De DVD illustreert op vakkundige wijze de bij het boek beschreven belangrijke grondbeginselen en tips. Bram Som demonstreert ze. ''Loop!'' is door deze fantastische combinatie en door de kennis van de bij dit project betrokken atleten zonder meer het nieuwe standaardwerk voor iedere loper, en is derhalve absoluut onmisbaar.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.