Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Aandacht!.


 

Fodor, Eugene - Italy in 1952

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Fodor, Eugene
Titel: Italy in 1952
ISBN:
Uitgever: Travel Publications
Bijzonderheid: geb. hardcover, 2e druk, pocketformaat, reisgids 1952, engelstalig, met kaarten, op ouderdomsvl. na goede staat
Prijs: € 3,50
€ 2,50
Meer info
Boek bekijken

Aandacht! uit Boutenac

particulier

Logo Aandacht!

LET OP: VERZENDKOSTEN GELDEN OOK VOOR VERZENDING NAAR NEDERLAND
Bedankt voor uw Aandacht! voor mijn boekwinkeltje. Ik verkoop mijn boeken omdat ik hen een goede bestemming gun, nadat ik er zelf van genoten heb.
Ik streef ernaar uw bestelling binnen 24 uur te beantwoorden (u ontvangt van mij een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en mijn rekeningnummer bij de Rabobank in Nederland). Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling hebt gehad, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem contact met me op via telefoon of SMS op nr. 0033601962616.
Zodra uw betaling bij mij binnen is wordt uw boek vanuit Frankrijk verstuurd (waardoor de verzendkosten over het algemeen lager zijn) . Dit duurt ca. 3-5 werkdagen.
Boeken worden goed verpakt verstuurd, door zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen of ze te beschermen met karton.
Als u twijfelt over uw bestelling, stel dan voor aankoop uw vragen en bestel dan pas. Want ook bij een annulering berekent boekwinkeltjes.nl gewoon commissie!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.