Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ab antiquarimaat.


 

Hummel Rien - Marketing met ICT

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Hummel Rien
Titel: Marketing met ICT
ISBN:
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheid: Paperback Als nieuw
Prijs: € 15,00
Meer info De mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie op het gebied van marketing zijn vrijwel onbegrensd. Nog dagelijks zien nieuwe toepassingen het licht. Dit boek laat zien hoe ICT-toepassingen marketingactiviteiten van verschillend niveau kunnen ondersteunen in het voordeel van de klant en de organisatie. Te denken valt bijvoorbeeld aan het aanboren van nieuwe markten, het beheren van klantgegevens, het nemen van commerciƫle beslissingen en het uitvoeren van commerciƫle taken.

Marketing met ICT is een geheel herziene editie. In deze vijfde editie komen nieuwe vormen van marketing zoals Customer Relationship Management (CRM), Multi-Channeling, E-Commerce en E-Business aan bod. Deze nieuwe vormen van marketing worden gerelateerd aan ICT-toepassingen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: informatiesystemen (databases en software), Internet en overige ICT-toepassingen zoals procesondersteuning. Deze editie legt het accent sterk op marketing. Het ICT-vakjargon krijgt in deze editie minder de nadruk en wordt alleen daar waar nodig gebruikt en uitgelegd.

Marketing met ICT is bestemd voor HBO- en WO-studenten in de hoofdfase die een opleiding volgen waar het vak marketing onderdeel van uitmaakt
Boek bekijken

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.