Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ab antiquarimaat.


 

Dekkers Midas - De Koe en de Kanarie

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Dekkers Midas
Titel: De Koe en de Kanarie
ISBN:
Uitgever: Pandora
Bijzonderheid: Pocket in redelijke staat
Prijs: € 6,50
Meer info Nederlands populairste bioloog is altijd op zoek naar de eigenaardigheden van beesten. Met genoegen laat hij zich echter afleiden door die van mensen. Soms lijkt het zelfs of de eigenaardigheden van de een in die van de ander overgaan.

Wat doen al die miljarden wezentjes in uw binnenste? Denkt een poes als u denkt dat zij denkt? Welk dier zou Midas zelf 't liefst zijn? En wat is lekkerder dan een ei uit eigen kont? In De koe en de kanarie geeft Midas Dekkers antwoord op deze en andere brandende vragen.

Recensie(s)

Midas Dekkers, de leukste biologieleraar van Nederland, behoeft geen nadere introductie. Door uitgeverij Pandora is alweer een verzamelaar uitgebracht. Ditmaal een sobere pocket, waarin ca. 80 'beestenverhalen' van Dekkers zijn samengebracht. Deze 'columns' zijn eerder in gesproken vorm door de VARA uitgezonden in het radioprogramma Vroege Vogels. Elk verhaal(tje) beslaat zo'n 2 à ij bladzijden (incl. een fraaie zwart-witte tekening van vaste illustrator Maus Slangen). Als kritisch bioloog, met een apart gevoel voor humor, weet de auteur ook nu weer originele antwoorden te geven op de meest uiteenlopende vragen over het altijd bijzondere en wonderbaarlijke dieren- en plantenrijk. De revue passeren vele hedendaagse dieren, ook een enkele historische soort of een spreekwoordelijke variant
Boek bekijken

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.