Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Achterboek.


 

Sjardin, Nicole and Scott, Sally - Bridging Foods - An introduction to gluten, dairy and yeast free eating

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sjardin, Nicole and Scott, Sally - Bridging Foods - An introduction to gluten, dairy and yeast free eating
Schrijver: Sjardin, Nicole and Scott, Sally
Titel: Bridging Foods - An introduction to gluten, dairy and yeast free eating
ISBN: 9780646521718
Uitgever: Bridging Foods - paperb.
Bijzonderheid: 2011 first Edition 182pp col. illustr.; new
Prijs: € 25,00
Meer info Verzendkosten voor Nederland: 3.00
Boek bekijken

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.