Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Alice uit Kampen.


 

Dekker, Theodore R. - Hemelbestormer

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dekker, Theodore R. - Hemelbestormer
Schrijver: Dekker, Theodore R.
Titel: Hemelbestormer
ISBN: 9789063182472
Uitgever: Uitgeverij Novapres
Bijzonderheid: 2004, 376pp, paperback
Prijs: € 6,00
€ 5,95
Meer info Hij verloor alles was hij ooit had willen hebben en riskeerde zijn ziel om te krijgen wat hij verdiende. Een begaafde, jonge softwareontwerper staat op het punt miljonair te worden… Twee weldoorvoede, strak in het pak zittende bankdirecteuren die iedere gelegenheid uitbuiten… Een trendy geklede grootmoeder die haar gebeden letterlijk handen en voeten geeft… Een mooie, jonge weduwe die een gevaarlijk geheim ontdekt. Dit zijn de ingrediënten die Hemelbestormer enerzijds tot een psychologische thriller – een fascinerend verslag van de (bijna) perfecte misdaad maakt en anderszijds tot een liefdesverhaal – een verhaal van een bitterzoete liefde die (bijna) genoeg is om een ziel te redden. In ieder geval worden we meegenomen in een wereld die reeler en dynamischer is, dan de meeste mensen ooit zullen ontdekken, een wereld waar de echte drama’s van dit universum zich afspelen – en van ons dagelijks leven.
Hemelbestormer is een van die zeldzame boeken, die je zowel sneller doet lezen als die je aan het denken zet. Je leest het in een adem uit, maar je zult merken dat je er daarna nog maanden over zit na te denken.
Boek bekijken

Alice uit Kampen uit Kampen

particulier
Verzendkosten: 1e boek €5,95 maar het 2e en 3e boek geen extra verzendkosten!!
Ik verkoop mijn boeken t.b.v een aantal goede doelen in Roemenië. Al het geld van de verkoop komt terecht op plaatsen ze waar dit heel goed kunnen gebruiken.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.