Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Mardrus, J.C. - Alle verhalen van 1001 nacht. Deel 9

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mardrus, J.C. - Alle verhalen van 1001 nacht. Deel 9
Schrijver: Mardrus, J.C.
Titel: Alle verhalen van 1001 nacht. Deel 9
ISBN:
Uitgever: Manteau
Bijzonderheid: Paperback, 1975. Enkele katernen los in band.
Prijs: € 5,00
€ 3,50
Meer info Wat deze integrale uitgave van De Verhalen Van Duizend-en-één Nacht niet in de laatste plaats het genieten waard maakt, is de sublieme Nederlandse vertaling ervan.
Het vertalersteam bestond uit R. Blijstra, Louis de Bourbon, Antoon Coolen, Willem de Geus, Halbo C. Kool en Josine Reuling : een representatieve staalkaart van overwegend beroemd gebleven namen van beoefe-naars van schier alle literaire genres. De journalist naast de dichter, de schrijver van streekromans naast de schrijver van romans over het zeemansleven, de kinderboeken-schrijfster naast de essayist. Of, zo kan men het ook bekijken: een zeekapitein naast een dagbladredacteur, een tot wonderkind uitgeroepen dichter naast een ambtenaar, een fulltimeschrijver naast een burgemeester die gaarne „monseigneur" werd genoemd omdat hij volhield dat hij van Lodewijk de zonnekoning afstamde. Zoveel hoofden, zoveel zinnen. Maar één ding stond allen voor ogen: dat de tekst geëerbiedigd moest worden en in het Nederlands dezelfde rijkdom moest vertonen als de woorden van Sheherazade zelf, „die waren als de kleuren in een pauwenstaart".
Dit is het negende deel: het boek van de vierhonderd achtentachtigste tot de vijfhonderd zesenzeventigste nacht.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.