Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Linden, Henk van der - Er is er één jarig - Notities van een 60-jarige

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Linden, Henk van der - Er is er één jarig - Notities van een 60-jarige
Schrijver: Linden, Henk van der
Titel: Er is er één jarig - Notities van een 60-jarige
ISBN:
Uitgever: TMW, Haarlem 1992
Bijzonderheid: Paperback, 60 blz. In keurige conditie.
Prijs: € 3,50
€ 3,50
Meer info Henk van der Linden is geboren en opgegroeid in Dordrecht. Op zijn 17de jaar begon hij te werken en hij hield dat 43 jaar vol in uiteenlopende werkkringen. In vogelvlucht loopt dat van J.A. Isarinn Agenturen en de manufakturenzaak van zijn moeder, via zijn dienstplicht bij de Marine in Den Helder naar de Nederlandsche Handelmaatschappij en Transport en HandelmaatschappijD. Lijnzaad in Rotterdam,
gevolgd door Nationale-Nederlanden. Inmiddels verhuisd naar Amstelveen werkte hij jarenlang bij Bull (Bull Nederland, Bull General Electric, Honeywell Bull) en daarna bij de Groene Amsterdammer. Met dit scala aan ervaringen begon hij in 1984 een eigen kantoor als financieel adviseur. Hij woonde toen al enige tijd in Vleuten, een te rustig dorp in het groene hart. Nu staat onder dit alles een streep.
Ook onder alle bestuursfunkties die hij in deze jaren vervulde. Een speciale plaats daarbij had zijn 10-jarig bestuurslidmaatschap van het Medisch Comité Nederland-Vietnam.
De komende jaren wil hij zich bezighouden met schrijven. Dat is al heel lang zijn diep gekoesterde wens.
Bij heel veel thema's voelt hij zich sterk betrokken. Iets laat hij je voelen in dit boekje, bedoeld als traktatie bij zijn 60ste verjaardag.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.