Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Florisoone, Michel - TEKENINGEN VAN VENETIAANSE MEESTERS 15e-18e eeuw. Flaptekst zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Florisoone, Michel - TEKENINGEN VAN VENETIAANSE MEESTERS 15e-18e eeuw. Flaptekst zie:
Schrijver: Florisoone, Michel
Titel: TEKENINGEN VAN VENETIAANSE MEESTERS 15e-18e eeuw. Flaptekst zie:
ISBN:
Uitgever: Hyperion/W.M. Heinemann, Den Haag
Bijzonderheid: Hardcover, 96 blz. 71 reproducties. In nette staat.
Prijs: € 3,50
€ 3,50
Meer info Het valt niet tegen te spreken, dat de Italiaanse Renaissance ons de grootste meesterwerken van de schilderkunst aller tijden heeft nagelaten. Dit erfdeel vormt het belangrijkste deel van de ver-zamelingen, over de ganse wereld verspreid. Uitnemende boeken zijn reeds uitgegeven die de werken der Italiaanse grootmeesters in reproductie weergaven. In dit boek publiceren wij uitsluiten tekeningen van enkelen hunner.
De schetsen en tekeningen zijn vaak de schat-plaatsen van de geheimen van het artistiek schep-pen en niet zelden ontdekt men daarin Cif de diepe menselijkheid van de kunstenaar, dan wel de bestaansredenen van een school of atelier. Snelle opzet, eerste ontwerp, vastlegging van de alge-mene compositie, studies van details, getuigenis of voorbeeld, de tekening dient vele mogelijkheden. Daar zij intiemer de verborgen verlangens in de ziel van de kunstenaar volgt, duidt zij, gemakkelijker vaak dan het schilderwerk, de ontwikkeling van zijn kunst aan.
In dit boek reproduceren wij de werken van de Venetiaanse school, een van de meest roemruchte van de ganse Italiaanse Renaissance: tekeningen van Bellini, Giorgione, Titiaan, Campagnola, Lotto, Bassano, Ricci, Tiepolo, Guardi, Canaletto en hun tijdgenoten.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.