Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Dongala, Emmanuel - Johnny, valse hond- Roman (Congo), Flaptekst zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dongala, Emmanuel - Johnny, valse hond- Roman (Congo), Flaptekst zie:
Schrijver: Dongala, Emmanuel
Titel: Johnny, valse hond- Roman (Congo), Flaptekst zie:
ISBN:
Uitgever: De Geus/Oxfam Novib
Bijzonderheid: Hardcover met stofomslag, 317 blz. Als nieuw.
Prijs: € 3,50
€ 3,50
Meer info Na een staatsgreep in Congo kruisen de levens van Johnny en Laokolé elkaar. Johnny, 16 jaar en soldaat, wil graag gezien worden als een gevaarlijke man en besteelt, verkracht en vermoordt iedereen die hem in de weg staat.

De 15-jarige Laokolé vlucht met haar jongere broertje en gewonde moeder om te ontsnappen aan de razzia's van de straatbendes. Uiteindelijk ontmoeten deze totaal verschillende jongeren elkaar in een vluchtelingenkamp. Een botsing is onvermijdelijk.

'Johnny, valse hond is een meedogenloze aanklacht tegen de gezichtsloze onrechtvaardigheid van al die Afrikaanse conflicten waarbij de bevolking wordt opgeofferd en hun toekomst de grond in wordt geboord. Een must.' — A voir a lire
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.