Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

al-Ka'ied, Joesef - Oorlog in het land Egypte - Roman (Egypte), Flaptekst zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: al-Ka'ied, Joesef - Oorlog in het land Egypte - Roman (Egypte), Flaptekst zie:
Schrijver: al-Ka'ied, Joesef
Titel: Oorlog in het land Egypte - Roman (Egypte), Flaptekst zie:
ISBN:
Uitgever: De Geus/Oxfam Novib
Bijzonderheid: Paperback, geb. 155 blz. Als nieuw.
Prijs: € 3,50
€ 3,50
Meer info In de zomer van 1973 ontvangt de burgemeester van een dorp in de Nijldelta een oproep voor militaire dienst voor zijn jongste zoon. Hij wil de jongen niet laten gaan en krijgt zijn nachtwaker zover dat diens zoon zijn plaats inneemt. In ruil daarvoor belooft hij de nachtwaker het behoud van zijn land.
Deze persoons­verwisseling, die in vredestijd al de nodige verwikkelingen zou meebrengen, krijgt onvoorziene gevolgen als later dat jaar de Oktoberoorlog uitbreekt. Zes naaste betrokkenen vertellen in Oorlog in het land Egypte over hun eigen aandeel in het drama. De wrangheid van het gebeurde staat in schril contrast met het hernieuwde zelfvertrouwen dat Egypte na de militaire successen van de oorlog beleefde.
Joesef al-Ka'ied laat zien dat macht en bezit nog steeds de dienst uitmaken en dat de ernstige sociale problemen in het land nog lang niet zijn opgelost
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.