Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ALSNOG.


 

Arguedas, José Maria e.a. - Onverkend gebied - Literatuur uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Flaptekst zie:

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arguedas, José Maria e.a. - Onverkend gebied - Literatuur uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Flaptekst zie:
Schrijver: Arguedas, José Maria e.a.
Titel: Onverkend gebied - Literatuur uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Flaptekst zie:
ISBN:
Uitgever: Ambo-Novib
Bijzonderheid: Paperback, 180 blz. Als nieuw.
Prijs: € 3,50
€ 3,50
Meer info Onverkend gebied laat u proeven van het werk van bekende schrijvers als Sembène Ousmane, Wole Soyinka (Nobelprijs 19 8 6), Pramoedya Ananta Toer, Tahar Ben Jelloun (Prix Goncourt 1987), Eduardo Galeano en Manlio Argueta. Maar ook fragmenten van in ons land minder bekende auteurs als Roy Heath, Erdal Öz en Lewis Nkosi zijn in deze bundel opgenomen. Alle schrijvers hebben één ding met elkaar gemeen: hun boeken verschenen in Nederlandse vertaling in de Derde Spreker Serie.
Al meer dan twaalf jaar lang verschijnen in de Derde Spreker Serie romans uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Onverkend gebied is een selectie van de beste fragmenten uit deze romans. Veel schrijvers uit niet-westerse landen hebben dank zij het initiatief van de Derde Spreker Serie bekendheid gekregen in ons land, en niet ten onrechte. Het zou immers fout zijn te denken dat alleen de westerse wereld een literatuur voortbrengt die het waard is gelezen te worden — die het gezichtsveld verbreedt, die spanning biedt, die ontroert...
Achter in deze bundel zijn van alle schrijvers de belangrijkste gegevens opgenomen over hun leven en hun werk.
Boek bekijken

ALSNOG uit West Betuwe

zakelijk

Logo ALSNOG

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.